Comic Con 2014 – impresii

Și iată că a venit și momentul impresiilor legate de Comic Con 2014.
Experiența acumulată de echipa EECC s-a făcut simțită. Locația aleasă, precum și modul de organizare a spațiilor în care s-au desfășurat diferitele activități au dus la reducerea înghesuielii de la prima ediție, lăsând mai mult „aer” și pentru participanți și pentru expozanți. Au fost invitați mai mulți actori, zona de gaming a fost și mai vivace decât anul trecut.

Un alt lucru curios a fost prezența presei. Cam subțire și prea puțin interesată de prezentarea unei imagini de ansamblu asupra evenimentului, fiind mai degrabă reclame mai mult sau mai puțin mascate ale unor expozanți.

Dar, să revenim la lucrurile plăcute. Anul 2014 va rămâne unul special pentru Zbengui, fiind anul lansării primului volum tipărit din romanul grafic Zbeng & Zbântui. Mulțumiri celor care m-au încurajat să fac acest pas și mai ales celor care m-au ajutat să-l fac. Sunt încântată că am avut parte de un debut reușit, vânzând mai multe exemplare decât am fi sperat și primind feedback pozitiv din partea celor care au văzut cartea. Mâine voi merge din nou la tipografie, să ridic încă o tranșă de cărți, pentru a le putea vinde online sau la următoarele evenimente.

M-a bucurat nespus de numărul mare al celor care s-au oprit la standul Zbengui, au pus întrebări despre poveste și personaje, au răsfoit cartea și au zâmbit la vederea noilor postere.

Lasă un comentariu