Street Delivery 2013 – Bucuresti

Cum spuneam și într-o postare anterioară, ieșirile în lume cu Zbeng & Zbântui continuă. De data asta, cu ocazia ediției a VIII-a a Street Delivery.
Ce este Street Delivery? Conform propriilor declarații, este un eveniment urban de artă și arhitectură. Se ia o stradă într-o urbe, se închide circulația timp de câteva zile, se adună o pleiadă de artiști, performeri și artizani și voila! avem o ediție de Street Delivery.

Pentru Zbengui, cel mai important însă este ca vremea bună și aerul boem să atragă și iubitorii de bandă desenată (sau, măcar să ne ajute să „convertim” viitori bedefili).

Carnețelul de mai jos e familiar.

 

 

Prima dată l-ați putut vedea cu ocazia East European Comic Con, unde a avut priză la public și am epuizat stocul încă din prima zi. A trezit interesul vizitatorilor și la Otaku Festival așa că, bineînțeles, va fi si „în stoc” și cu ocazia Street Delivery.
Ce este, de fapt, acest sketchbook?
Un carnețel spiralat, format A6, având 36 de pagini cu peste 90 de schițe (alb-negru) făcute pentru primele două capitole.
Sketchbook-ul va fi însă doar unul dintre articolele cu care voi încerca să vă captăm atenția. Vă așteptăm pe 14-16 iunie, pe Strada Arthur Verona.

Lasă un comentariu